Termovka za kavo – review by BBC GOOD FOOD portal

Termovka za kavo – review by BBC GOOD FOOD portal

Zmanjšajte svoje plastične odpadke in si nabavite coffee mug za kavo, ki jo lahko znova in znova uporabljate. Preizkusili so izolirane, zložljive in neprepustne termovke.

Izbrali so izdelke, za katere mislijo, da jih boste imeli radi in bi morda zaslužili s provizijo od povezav na tej strani. Preberite si, zakaj lahko zaupate BBC Good Food review. Ta stran je bila posodobljena junija 2020.

Od odvajanja plastičnih slamic do ponovne uporabe nosilnih vrečk je veliko majhnih stvari, ki jih lahko vsi storimo, da bomo zaščitili planet pred podnebnimi spremembami in zmanjšali svoje osebne odtise ogljika.

Najboljše potovalne skodelice za nakup – na prvem mestu se nahaja Kambukka Etna termovka za kavo

Kambukka ETNA termalna potovalna skodelica

Najboljša termovka v vseh pogledih je, po mnenju BBC GOOD FOOD portal, KAMBUKKA termovka.

Za: lep videz, odlična izolacija
Proti: višji cenovni rang, lahko se težje odpira

Ocena zvezdic: 5/5

Ta igriva potovalna termovka KAMBUKKA je na voljo v različnih barvah in dizajnih, kar ji gre veliko. Kompaktne in lahke so njene izolacijske lastnosti med najboljšimi, ki so jih preizkusili, tako da pijače ohranjajo vroče 11 ur, zunanja stran pa je na dotik popolnoma hladna.

Enostavna za oprijem z gumijastim dnom, ki se odpira s sistemom child-lock. Nastavite ga na način pitja in odprtina za enostavno dovajanje bo ostala odprta.
Nastavite za odklepanje in izliv se odpre z eno roko s pritiskom na gumb na zadnji strani skodelice. Ko je tipka zaklenjena, bo termovka Kambukka ostala zaprta, brez puščanja, zaradi česar je popolnoma prenosna.

Termovko je treba ročno pomivati, pokrov pa lahko spravite v pomivalni stroj, zahvaljujoč tehnologiji, imenovani „Snapclean“, pa mehanizem enostavno razstavite na dva kosa za temeljito čiščenje. Obstaja tudi možnost nakupa pokrova rezervne steklenice za vodo s hladnimi pijačami.

Čeprav je ta model relativno drag, 32,90 EUR, je narejen tako, da traja, in Kambukka je jasno postavil cilje, da bi ugotovil, kaj kupci želijo, da njihov izdelek z užitkom uporabljajo.

Kupi kambukka termovko

Trenutno se reciklira le približno en odstotek papirnih skodelic za kavo, a število, ki se odločimo namesto tega kupiti skodelice za večkratno uporabo – od katerih so nekatere v resničnem meta poteku dejansko izdelane iz recikliranih kavnih skodelic – narašča.

Te termovke za kavo so na voljo v vseh oblikah, velikostih in materialih, od bambusa ali bio razgradljivih materialov, do keramičnih modelov, ki so idealni za obdarovanje, in celo skodelice s krmiljenjem temperature, ki jih je mogoče priključiti na namensko aplikacijo.

Ne glede na to, kaj izberete, mora biti prenosljiv, dobro izoliran in v idealnem primeru videti tudi dobro. Pomembno je tudi neprepustnost, čeprav vsi proizvajalci termovk zahtevajo, da se pijača nekoliko ohladi, preden nataknete pokrov, sicer lahko kopičenje pare povzroči luščenje.

Karkoli naredite, ne obračajte potovalne termovke, napolnjene z vrelo tekočino, na glavo.

Pri testiranju so upoštevali vsa ta merila in poskrbeli, da so cenovno ugodne in ne preveč komplicirane za pitje. Po natančnih preizkušnjah so bila to merila, za katere so se odločili, da so najboljše v skupini. Preberite si, če želite odkriti najboljše potovalne termovke za večkratno uporabo.

Kako so preizkusili termovko za kavo? Testirali so reprezentativni vzorec termovk za kavo za večkratno uporabo in jih primerjali z naslednjimi merili:

Volumen / prostornina: poskrbeli so, da ima vsaka termovka velikodušno mero kave.

Teža: S toliko različnih izolacijskih materialov, ki so na voljo, so skodelice variirale od zelo lahkih do dokaj težkih. Upoštevajoč element potovanja v naši ponudbi so si ogledali dobro razmerje med praktičnostjo in prijetnim dizajnom ter težo.

Izolacijske lastnosti: da bi lahko zagotovili, da bi vsaka skodelica lahko kavo ohranila vročo za primeren čas, so po uri preverili temperaturo kave in preizkusili morebitne trditve o dolgotrajni izolaciji.

Estetika: če boste pomagali rešiti planet, lahko to storite tudi v stilu, zato so iskali skodelice z nadpovprečnim videzom. Upoštevane so bile tudi uporabne ali zabavne dodatne funkcije, kot so personalizacija in pametni gumbi za tesnjenje tekočine.

Brez puščanja: vsako skodelico so dali skozi “test tesnjenja” in preverili, ali so vodotesne. Čeprav malo puščanja še ni pomenilo takojšnje diskvalifikacije, so to vsekakor omenili v svojem pregledu.

Enostavnost čiščenja: staro mleko lahko v kavni skodelici pusti dolgotrajen vonj, zato je strogo čiščenje nujno. Preverili so, ali obstajajo skodelice, ki so varne za pomivalni stroj, ali tiste, ki jih je mogoče enostavno očistiti z roko.

Kako so testirali: napolnili so vsako skodelico s kavo in preverili glede na vsak kriterij testiranja.

Katero skodelico za kavo naj kupim?

Možnosti je neskončno, zato se resnično spusti v vaš življenjski slog. Če ste vedno v gibanju, boste morda raje nekaj lahkega in kompaktnega. Ali pa bi radi uživali v svoji kavi dlje časa, kar pomeni, da je ključna izolacija. Ni prave ali napačne vrste skodelice za nakup, vendar poskusite poskrbeti, da boste dobili takšno, ki ne vsebuje BPA free – in tisto, ki ne pušča.

PONUDBA KAMBUKKA TERMOVKA

VIR: BBC GOOD FOOD PORTAL

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor