VAROVANJE PODATKOV

           

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov smo zavezani k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Podatke zbiramo izključno za interno uporabo poslovanja in jih ne posredujemo tretjim osebam. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki sami, ne odgovarjamo.

Upravitelj našega portala lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

VARNOST NA SPLETU

Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino SPORTNA-OBLACILA.SI, je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine SPORTNA-OBLACILA.SI.

Obljubimo, da vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo predali ali prodali tretji osebi. Vpogled v vaše podatke je na voljo preko vašega uporabniškega računa.

Prenos podatkov je zaščiten proti nepooblaščenim vpogledom s spletnim zaščitnim protokolom SSL (http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Sockets_Layer).

S klikom na ikono “ključavnica” v brskalniku lahko preverite veljavnost SSL certifikata za strežnik.

Spletna stran, oz družba D2S Trgovina d.o.o. na svojih strežnikih NE HRANI nikakršnih podatkov o kreditnih karticah, ki jih uporabite med nakupom. 

Pri procesiranju plačil uporabljamo samo preizkušene ponudnike pri posredovanju spletnih plačil kot sta PAYPAL in STRIPE.

V kolikor se želite podučiti o varnem brskanju in kupovanju po spletu, pa vam predlagamo obisk strani VARNI NA INTERNETU.