100% NEPREMOČLJIVE - NOGAVICE . ROKAVICE . KAPE

NEPREMOČLJIVE ROKAVICE

Popolnoma nepremočjive a še vedno dihajo, v več barvah in štirih različnih velikostih, waterproof nepremočljive rokavice DEXSHELL.

Rokavice vas ščitijo tudi pred mrazom in vetrom.

Izjemno »samozavestne« rokavice za vse vremenske pogoje, narejene z patentirano PORELE® membrano – kot vodotesno pleten material za uporabo v športu, dejavnosti na prostem ali kot delovne rokavice.

DEXSHELL rokavice so inovativno dizajnirane, prijazne do vaših rok in našega planeta.

NEPREMOČLJIVE NOGAVICE

Nepremočljive in hkrati še vedno dihajo, ultra lahke DEXSHELL nogavice, različnih dolžin, barv in velikosti.

Idealne za vsako aktivnost, in hkrati 100% nepremočljive. Po nakupu ni potrebno nobene posebne nege, nobenih waterproof sprejev, ničesar. Le majhna pozornost pri pranju oz sušenju.

Pri izdelavi uporabljene napredne tehnologije, izdelane pod strogim nadzorom.

DEXSHELL nogavice bodo počasi v vaši omari zamenjale vse ostale.

NEPREMOČLJIVE KAPE

Nepremočljive, waterproof kape, z PORELE® membrano – kot vodotesno pleten material za šport, dejavnosti na prostem, kot delovno oblačilo ali enostavno vsestransko uporabna kapa.

Funkcionalne in zabavne kape, ki so nepremočljive, ne prepuščajo vetra, hkrati pa dihajo, zahvaljujoč DEXSHELL napredni tehnologiji, PORELE® membrana.

UPORABLJENI MATERIALI

THERMOLITE®about

 

THERMOLITE®  z izolacijo ustvari toploto in udobje brez težav, tudi ko je zunaj vse mokro. Ker je material udoben in lahek, THERMOLITE® z izolacijo dopušča vso svobodo gibanja – popolen sloj za zunanje oblačilo, kot so naprimer naše DEXSHELL rokavice. Notranja plast vlaken skrbi za odlično izolacijo, lahkotno, a za težke pogoje. Imenujejo ga tudi koža polarnega medveda. THERMOLITE® je registrirana blagovna znamka od Invista®.

MERINO

 

Topla merino volna, ki diha, prepušča znoj in je antistatična. MERINO volna se spopada z odvečno vlago kot nobena druga tkanina, absorbira znojenje in ga prepušča v zrak kot paro. Je tudi naravni do določene mere vodoodporen material. Eden najboljših, če ne najboljši naravni material za zaščito pred vlago. Neprecenljivo mehek in nežen do vaše kože. Reagira na toploto vašega telesa, vas ohranja tople, ko je mrzlo, ko pa je vroče prepušča odvečno toploto in vlago stran od vašega telesa. Naravno elastična in odporna merino volna se odlično »ponastavi« v svojo prvotno obliko.

BOMBAŽ

 

Naravni bombaž ima odlično sposobnost prepuščanja zraka, odlično diha, hkrati pa v vseh vremenskih pogojih služi kot odličen izolator, tako za toploto kot hlad. Vlakna ima naravno prepletena, ravno to pa ustvarja majhne žepke zraka, ki pomagajo vzdrževati prijetno temperaturo okoli telesa. Naravni bombaž je odličen za občutljivo kožo zaradi praktično nič potrebnega kemičnega obdelovanja med proizvodnjo. Bombaž je razgradljiv naravni material.

NAYLON

 

Najlon je sintetičen, vlaknast material, ki je poznan po visoki natezni trdnosti, odporen proti obrabi in kemijsko stabilen. Je zelo razširjen material, ki je uporabljen skoraj v vseh oblačilih, lahek a hkrati tudi topel.

COOLMAX®

COOLMAX

COOLMAX® je napreden material, ki vključuje učinkovit sistem »upravljanja« z odvečno vlago. COOLMAX® odvaja znojenje stran od telesa, skozi material in ga odvede na zunanjo stran oblačila. Vlaga tam hitro izhlapi in omogoča, da se s tem materialom počutimo hladneje in udobno. Naj izpostavimo naše COOLMAX® rokavice, udobne, tople in suhe. COOLMAX® fresh FX ima stalno antibakterijsko zaščito zaradi posebne dodelave na osnovi srebra med proizvodnjo. COOLMAX® je registrirana blagovna znamka od Invista®.

PORELLE® MEMBRANAabout

 

PORELLE® je nepremočljiva membrana, ki diha in je bila zasnovana za ustvarjanje visoko tehnološkega materiala za širok spekter uporabe. PORELLE® je 100% nepremočljiva, waterproof membrana. PORELLE® membrana je proizvedena s strani PIL članov z več kot 30 letnimi izkušnjami na trgu. PORELLE® je registrirana blagovna znamka od KL Technologies Group Limited.

BAMBOO

 

BAMBUS je poznano po svoji neizmerni mehkobi. Je antistatičen in izjemno prijazen in prijeten do vaše kože. Odlično odvaja vlago in vas ohranja suhe. Je antibakterijski. Odlično ohranja tudi toploto zahvaljujoč majhnim žepkom z zrakom, namreč vlakna so naravno prepredena in s tem so ustvarjeni ti mali zračni žepki, ki služijo kot odličen izolator. Raste naravno, ne potrebuje skoraj nič vlage za svoji ekspresno rast. BAMBUS je 100% razgradljiv.

DRIRELEASE®about

 

Our innovative solutions keep customers cool, dry, fresh and comfortable — whatever the application — in high-performance athletic wear, sportswear, intimates or sleepwear.

Because fabrics made with drirelease are not altered with chemicals of any kind, performance is permanent. It will not wash-out over time. The brilliance of drirelease fabrics is the engineered combination of hydrophobic and hydrophilic fibers that allow them to engage with moisture naturally to dramatically improve how wetness is pulled from the skin and released into the air.

DEXSHELL KATALOG NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE TABELA VELIKOSTI