Q&A

Najbolj pogosta vprašanja Q&A

Preveri spodaj, morda najdeš tudi odgovor na svoje vprašanje.

V zavihku ostalo boste našli “tabela velikosti“. V kolikor vam ne bo uspelo razbrati vaše velikosti, nas seveda lahko pokličete in vam bomo z veseljem pomagali.

V zavihku znamke/dexshell boste našli “tabela velikosti“. V kolikor vam ne bo uspelo razbrati vaše velikosti, nas seveda lahko pokličete in vam bomo z veseljem pomagali.

Imate težavo pri unovčevanju darilnega bona ali kupona?

Pišite nam na info@sportna-oblacila.si, priložite sliko kupona oz darilnega bona, in bomo uredili.

Želimo vam prijetno nakupovanje,

sportna-oblacila.si

Do brezplačne dostave ste upravičeni vsi, ki kupite za najmanj 75 EUR. Da se izognete stroškom pošiljanja, pa se lahko dogovorimo tudi za osebni prevzem. V tem primeru je obvezno predhodni dogovor za kraj in uro prevzema, saj fizično trogovine (še) nimamo.

Ni težava. Kontaktirajte nas in se bomo dogovorili za zamenjavo.
Samo pazite, da bodo ostale etikete na svojem mestu in da bo embalaža nepoškodovana.

Kupljeno blago odpošljemo najkasneje naslednji delovni dan.
Pridržujemo si sicer pravico 3 delovnih dni. Seveda pa so tukaj izredni dogodki, lahko tudi na strani ponudnika storitev dostave, ali pa neugodne vremenske razmere.

Seveda, vsi VIRUS izdelki, ki so objavljeni v naši spletni trgovini,
so na zalogi. V kolikor kakšnega izdelka ni na zalogi, pa vas bomo na to posebej opozorili pred nakupom.

Pogoj za brezplačno dostavo je nakup nad 75 EUR.

Ne, registracija ni obvezna.
Vam pa priporočamo, da v prihodnje ne boste zamudili naših novosti, popustov, akcij,…

VIRUS športna oblačila lahko pomerite na naših dogodkih ter na različnih lokacijah po Sloveniji. Za podrobnosti preverite na tej povezavi.

Znesek nakažite na naš transakcijski račun odprt pri DELAVSKA HRANILNICA d.d., SI56 6100 0002 7576 962, kot sklic pa 00 in številko naročila.

Račun prejmete po plačilu kupljenega blaga v elektronski obliki na e-naslov, ki ste ga podali ob registraciji/nakupu.

Vse naše aktualne popuste objavljamo na naši strani s prispevki oz blog-u. V kolikor želiš biti redno obveščen o akcijah oz popustih, se prijavi na novičke.

Seveda. Vaše VIRUS športno oblačilo lahko prevzamete po predhodnem dogovoru tudi na našem poslovnem naslovu, kjer račun poravnate v gotovini.

Seveda. Vaše naročene izdelke lahko prevzamete po predhodnem dogovoru tudi na našem poslovnem naslovu, kjer račun poravnate lahko tudi z debetno oz kreditno kartico.

Sprejemamo mastercard, maestro, visa, american express. Možno je tudi plačilo z mbills

Seveda. Vaše VIRUS športno oblačilo lahko prevzamete osebno po predhodnem dogovoru tudi na našem poslovnem naslovu. S tem se izognete stroškom plačila pošiljanja.

Seveda. V kolikor vam izdelek ne ustreza, torej vam ni všeč, ni prave velikosti ali pa ste si enostavno premislili najprej pomislite, ali je izdelek neuporabljen in nepoškodovan. Prav tako preverite, da je embalaža nepoškodovana in etiketa na svojem mestu.  Če ste na gornje odgovorili pritrdilno, preverite tudi ostale pogoje za vračilo, in nam izdelke vrnite na naš naslov skupaj z odstopno izjavo, ki jo najdete med pogoji poslovanja. Mi vam bomo kupnino povrnili na način, kot je bila plačana ob naročilu. V primeru, da ste plačali z gotovino, se morate osebno zglasiti pri nas, da uredimo.

Ikone so nareje pri PIXEL PERFECT. Dobite jih lahko brezplačno na flaticon.com