NAŠI AMBASADORJI

Kristian Vrečič - osebni trener
AMBASADOR

Natančnost, profesionalnost in vztrajnost so me v mladosti privedle do večkratnega državnega prvaka v karateju, pozneje pa skozi Fakulteto za šport in nato še do odličij v olimpijskem dvigovanju uteži. S svojim znanjem zdaj že več let uspešno pomagam ljudem do uresničitev svojih ciljev in doseganje novih podvigov. Zadovoljstvo strank je 100% zagotovljeno.

WWW.OPTIMUM-WORKOUT.SI

Maruša Stermecki
AMBASADORKA

Sem Maruša, zagovornica aktivnega načina življenja in športna navdušenka, saj je na vsako še tako smešno vprašanje odgovor vedno enak-šport.
Po slabem desetletju rednih atletskih treningov sem opustila atletska tekmovanja in svojo ljubezen našla v trenerskih vodah, zato je tudi izbira študija bila temu primerna. Sem namreč diplomantka Fakultete za šport, atletska trenerka, kondicijska trenerka, inštruktorica teka na smučeh ter prehranska svetovalka.
Svojo skrito tekmovalnost pa še zmeraj nahranim na tekaških tekmovanjih, ali pa se za vikende bojujem sama s seboj v osrčju naših prelepih gora.

Urška Ahac
AMBASADORKA

Šport je že od mojih malih nog ključen element, ki mi pomaga na življenjski poti – je nakaj kar me polni z energijo in preprosto osrečuje. V otroštvu sem bila vanj vpeta kot tekmovalka, od študentskih let dalje pa se mu posvečam raziskovalno. Še vedno si rada postavljam zanimive cilje, vendar sem pri njih temeljita, zato si zanje vzamem čas. Želim si, da bi se lahko s športom ukvarjala dokler bom dihala, zato se mi pri uresničevanju začrtanega prav nikamor ne mudi.

alenka pavc

ALENKA PAVC
AMBASADORKA

Moje ime je Alenka. Gibanje mi že od malih nog veliko pomeni, saj ni bilo dneva, ko se nismo s prijatelji preganjali po poljih, travnikih in gozdovih. S tekom sem se aktivno začela ukvarjati pred desetimi leti, ko sem imela več časa zase. Pred tem sem prebirala ogromno knjig o maratoncih, ultramaratoncih, njihovih dogodivščinah in prav to me je tako očaralo, da me je potegnilo v ta svet. Že takrat sem začutila, da mi bo tak način življenja pisan na kožo in nisem se zmotila. Ko tečem, se počutim živo, srečno in prav tek me izpopolnjuje na vseh področjih. Lahko rečem, da sem zaradi teka postala boljši človek.

Najbolj pogosti na mojem urniku so gorski teki oz. gorski ultramaratoni, kateri so mi tudi najbolj pri srcu in v njih najdem največ osebnega zadovoljstva. Me pa zadnje čase privlačijo tudi cestni ultramaratoni in tudi v njih sem našla en poseben čar. Ob teku sem spoznala, da je ni stvari, katere človek ne bi mogel doseči-le želeti si mora, vztrajati in ne obupati. Prav za to so potrebni želja, vztrajnost in pogum. In iz tega izhaja tudi moj življenjski moto – Zmorem.

MOJCA KOLIGAR - najboljša gorska tekačica 2019
AMBASADORKA

Mojca Koligar, aktualna državna in Balkanska prvakinja v gorskem teku, najboljša gorska tekačica 2019, po izobrazbi uni. dipl. organizatorka dela, sicer pa velika ljubiteljica gora in gibanja v naravi ter organizacije športno-rekreativnih projektov ter dogodkov.

Narava in gore so moja velika ljubezen,  učitelj in navdih.

Moj hobi so potovanja, obiski različnih delavnic na temo osebne rasti, podjetništva in naravnih oblik zdravljenja. Želja po samo izpopolnjevanju, osebni rasti, odkrivanje nečesa novega, izboljšanje svojih sposobnosti in pripravljenosti ter pridobivanje novih veščih so tisti motivacijski dejavniki, ki mi dajejo zagon v vsakdanjem življenju.

Sledim temu, da je človeški organizem ustvarjen za gibanje, potrebuje gibanje in deluje pravilno, če je v njegovem vsakdanjem življenju dovolj gibanja, ki prispeva k skladnemu razvoju duha in telesa vsakega posameznika. Osebno odgovornost za kvaliteto življenja in zdravja želim približati slehernemu posamezniku.

Zavedam se, da kar v življenje vložimo danes, se nam bo vrnilo že kmalu in tudi še čez dvajset, trideset  let.

WWW.RUN-A-WAY.SI

ANDREJA GODEC
AMBASADORKA

Šport, narava in ljubezen do živali (predvsem do mojih štirinožcev Balta in Dina) so prve 3 asociacije, ki bi mi jih najbrž namenil še kdo, ki me malo bolje pozna. Rada imam predvsem raznolikost, tako v športnih dejavnostih kot sicer v življenju. Tako se počutim najbolje!

Najbrž je bil moja prva ljubezen gorski tek oziroma hoja v hribe ter raziskovanje brezpotij. Udeležba na prvem tekmovanju, me je takrat hitro prepričala, da sem se treningov lotila bolj načrtno. Hkrati sem vzljubila tudi cestno kolesarstvo in hitrost premikanja, ki jo le to omogoča. Treningi obeh športov se odlično dopolnjujejo, in tako sem leta 2013 večkrat nastopila v državni reprezentanci Slovenije za gorske teke ter v državni reprezentaci Slovenije v cestnem kolesarstvu, na kar sem še danes ponosna. Seveda si dva športa nikakor nisem vzela kot dovolj raznolika. Poleg njiju se odlično počutim tudi na tekaških smučeh, rolkah, turnih smučeh, na gorskem kolesu ter ostalih različicah teka – cestnem teku, krosu, celo canicrossu (za tiste, ki ne veste, je to tek s psi). Nekaj časa sem namenila tudi plezanju, še posebej mi je pri srcu tisto po zaledenelih slapovih. In ker z leti ugotoviš, da so pridobivanje moči ter raztezanje mišic vedno bolj nujni, rada zaidem tudi na fitnes vadbo in jogo. In če kaj, zagotovo verjamem, da se bo na mojem urniku pojavilo še kaj. Pssst…prav sveža ideja so borilne veščine in mislim, da bo ta zima – zaradi modric – tudi »modro« obarvana . Še vedno se rada udeležim tekmovanj in še vedno sem zelo vesela, kadar opazim napredek in izboljšanje počutja.

Brez vsega tega bi bilo moje življenje, zaradi vrste dela, predvsem zelo sedeče in verjamem, da počutje ter zdravje veliko slabša.

In naj se sliši še tako osladno, še vedno je dober občutek, ko te nekdo vpraša za nasvet, ko ti nekdo reče, da si njegova motivacija ali ko »znanka« iz FB ve za vse tvoje dosežke. Zato, še vedno verjamem, da nikoli ni niti prepozno niti brez veze karkoli začeti znova!

Nina GRČAR
AMBASADORKA

Sem Nina, športna navdušenka že od malih nog dalje. Največ časa me je spremljal ples, sedaj pa sem zašla na fitnes potovanje. Šport mi predstavlja sprostitev, zabavo in pa pridobivanje novega znanja, ki ga nikoli ne zmanjka.Rada tekmujem, vendar menim, da bi vsi morali v prvi vrsti tekmovati sami s seboj.