Termovka za kavo KAMBUKKA – VRHUNSKE TERMOVKE IN BIDONI

kambukka termo steklenica bidon

Kambukka Etna izolirana steklenica oz termovka vam postreže z vročo kavo, ko se trudite z koncentracijo v službi ali z ledeno hladno osvežilno pijačo po težkem delavniku. Ko ste na poti med eno aktivnostjo k drugi, vam ne bo samo ohranjala toplih napitkov do 9 ur oz. mrzlih do 18 ur, ampak tudi preprečuje nadležno puščanje. Kjerkoli ste, se lahko vedno zanesete na izbran način pitja, zahvaljujoč priročnemu 3v1 pokrovu. Pritisni na gumb, ko želiš narediti požirek, prestavi na opcijo odprto in pij kot iz skodelice za kavo ali prestavi na opcijo zaklenjeno in se odpravi novi avanturi naproti. Želiš pomiti stekleničko po napornem dnevu? Sprosti se, steklenička ima pokrov Snapclean® tehnologije, ki je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Samo stisni in potegni, da odstraniš notranji mehanizem.

Počasno zbujanje za delovno mizo, v roki prva skodelica jutranje kave je drugačna izkušnja pitja v primerjavi s (pre)hitrim doziranjem exspressa na poti na naslednji sestanek. Zato smo zasnovali pameten pokrov 3v1 s Snapclean® tehnologijo treh pozicij.
– ‘Pritisni’ pozicija: pritisni gumb vedno ko želiš narediti požirek. Nič več polivanja med treningom za maraton ali – bodimo realni – med tekom za vlakom.
– ‘Vedno odprto’ pozicija: pij kot iz skodelice za kavo. Idealno za sproščujoče trenutke v pisarni ali med zasluženim odmorom.
– ‘Zaklenjeno’ pozicija: ne prepušča tekočine, 100%.

SNAPCLEAN® SAMO STISNI IN ODSTRANI

Kako očistiti zadnjo kapljico čaja, kave ali športnega napitka? Poskrbeli smo za čisto vse.

Zaradi patentirane Snapclean® tehnologije samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu. Mimogrede, vsi deli stekleničke in pokrova, so varni za pranje v pomivalnem stroju. Preprosto!

  • Samo stisnete in odstranite notranji mehanizem v enem kosu
  • Vsi deli se lahko pomivajo v stroju
  • Nič več madežev v kotih stekleničke

KAMBUKKA TERMOVKE IN BIDONI

KAMBUKKA termovke in bidoni so na voljo v več izvedbah.

Termovke za kavo in čaj:

KAMBUKKA ETNA termovke (3v1 LID, Snapclean ® tehnologija)

KAMBUKA OLYMPUS termovke (switch LID, Snapclean ® tehnologija)

LIFESTYLE termovke:

KAMBUKKA RENO termovke (twist LID)

Bidoni:

KAMBUKKA ELTON bidon za vodo (3v1 LID, Snapclean ® tehnologija)

KAMBUKA LAGOON bidoni, otroški in odrasli (spout LID)