SumUp – Nakup športnega oblačila s kartico na VIRUS dogodkih

Pozdravljeni naši sledilci,

sporočamo vam, da smo od danes dalje tudi v naši spletni trgovini z oblačili uvedli možnost nakupa športnih oblačil VIRUS s karticam. Storitev nam omogoča SumUp – pameten način plačevanja.

Mini pos terminal je z modrim zobom (bluetooth) povezan s telefonom, kjer je predhodno naložena aplikacija za izdajanje računov – SumUp – sprejemajte kartična plačila. Enostavno vstavite kartico oz jo v primeru, da imate brez-stično, samo prislonite k terminalu, vtipkate po potrebi vašo PIN kodo in plačilo je opravljeno. Hitro in enostavno. Terminal je žepne izvedbe brez nepotrebnih žic.

Tako lahko sedaj brez izgovorov, da v bližini ni bankomata kupite športno oblačilo VIRUS kjerkoli in kadarkoli 🙂

Naša športna trgovina podpira s pomočjo SumUp čitalca uporabo naslednjih kartic: mastercard, maestro, visa, americanexpress.

SumUp je podprt s strani American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures in drugih investitorjev. Podjetje SumUp Payments Limited (UK) je avtorizirano s strani britanske Financial Conduct Authority v Združenem kraljestvu v skladu s predpisom o regulacijah elektronskega denarja 2011 (št. licence 900700). Imajo tudi EMV (Europay, Mastercard in Visa) ter PCI-DSS certifikate, ki zagotovljajo da so plačila procesirana v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi.

sumup-hitro-in-enostavno-placilo-s-kartico
#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor