KDAJ IN ZAKAJ UPORABLJATI VIRUS KOMPRESIJSKA OBLAČILA

Se sprašujete kdaj sploh potrebujete VIRUS športna kompresijska oblačila? Se sprašujete ali jih sploh potrebujete?

 

Odgovor na prvo vprašanje vam prestavimo mi… uporaba kompresijskih oblačil je priporočljiva vsem, ki se ukvarjate s športom

Športniki uporabljajo VIRUS športna kompresijska oblačila pogosto tako med oz pri treningu, kot tudi po treningu. Tisti, ki jih redno uporabljajo, ugotavljajo, da naj bi bila vadba boljša, regeneracija pa hitrejša. VIRUS športna kompresijska oblačila pospešujejo pretok krvi. Tako so včasih kompresijska oblačila predlagali predvsem tistim, ki so imeli težave s pretokom krvi in pa krčne žile. Tu se tudi pojavi vprašanje kompresijske nogavice – da ali ne, in zakaj ne bi raje kar kompresijske dolge hlače.

Kot vam je verjetno vsem poznano, je kri prenašalec kisika po telesu. Mišice med vadbo intenzivno delajo, zato potrebujejo več kisika. Da mišicam lahko to omogočamo pa med vadbo dihamo več in hitreje. Mišice nato vneseni kisik spremenijo v energijo. Da se kisik hitreje prenaša po telesu pa potrebujemo VIRUS športna kompresijska oblačila. Tako nam je odgovor na dlani, da že med samo vadbo lahko nosimo VIRUS športna kompresijska oblačila, ki nam tako omogočajo boljše treninge in rezultate.

Uporaba VIRUS športna kompresijska oblačila po vadbi pa je vsaj tako ključnega pomena, kot med vadbo. Namreč pri vadbi nastanejo mikro poškodbe mišic. Le te lahko sledijo v vnetja. VIRUS športna kompresijska oblačila nudijo oporo mišicam po treningu, s tem pa zmanjšujejo možnosti vnetij in zmanjšujejo bolečine oz tako imenovani “musklfiber”. Posledično hitrejša regeneracija in novi športni izzivi naslednji dan brez nepotrebnih bolečin.

Odgovor na drugo vprašanje, si boste morali odgovoriti sami… 🙂 

preizkusite naša VIRUS športna kompresijska oblačila in boste hitro ugotovili, da si brez njih ne morete več predstavljati treninga.

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor