ŽENSKE – TVOJE NOVE, NAJLJUBŠE NOGAVICE

Če se redno odpravljate na dolge sprehode, zahtevne pohode ali razburljive vožnje s kolesom veste, kako pomembna je ustrezna oprema, da vam je toplo, udobno in se počutite najbolje. Neprimerne nogavice so resnično lahko ovira za zabavo na prostem, sploh če so ohlapne in vam drsijo dol. Ponavadi so tanjše nogavice neuporabne in imate v njih noge mrzle in vlažne.

Ženske nogavice Dexshell vam nudijo učinkovito alternativo običajnim nogavicam, ker so nepremočljive, izolativne in trpežne. Zasnovane za najrazličnejše dejavnosti na prostem, bodo hitro postale vaš najljubši par nogavic.

MATERIALI

Nogavice Dexshell so posebne nogavice. Zunanjost je iz trpežnega akrilnega tkanja, notranja stran je narejena iz mehke bambusove preje. Kombinacija je trajna, udobna, diha in vodoodporna, zato jih lahko nosiš celo leto. Morda misliš, da so nogavice debele in okorne? Ne, so lahke in jih je izjemno enostavno nositi v obutvi.

Dodatna prednost nogavic je, da vpijajo znoj. Ne samo da omogočijo dihanje in zračenje noge ampak tudi zmanjša neprijeten vonj in noge ostanejo dlje časa sveže.

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor