ZAGRABI ŽIVLJENJE Z OBEMA ROKAMA

Rokavice so ključen del opreme za zunanje aktivnosti. Zagotavljajo toploto, nudijo potreben oprijem ter udobnost ob tvoji veliki pustolovščini. Če tvoje običajne bombažne rokavice ne dohajajo tempa tvojega življenjskega sloga je čas za nadgradnjo.

Dexshell ima odličen izbor nepremočljivih moških rokavic, oblikovanih z mislijo na zabavo in avanture, zato so idealne za vse zunanje aktivnosti, od ekstremnih do vsakdanjih. Kamorkoli greš, od ležernih sprehodov do preizkušanja mej z napornimi pohodi.

Pohodniki vedo, da je na njihovi poti do cilja pogosto potrebno plezanje, zato uporaba golih rok ni najbolj prijetna, sploh ko se temperature približajo ali spustijo pod ničlo! Dexshell moške rokavice ti s silikonskim premazom na dlaneh in prstih zagotovijo odličen oprijem, celo na bolj spolzkih terenih.

Oprijem je fantastičen tudi za kolesarje, ki pogosto preizkusijo vožnjo po zahtevnem off­-road terenu. Z 100% oprijemom krmila kolesa boš imel več kontrole in bolj vznemirljivo izkušnjo.

KAKRŠNO KOLI VREME ŽE BO

Vreme je pogosto nepredvidljivo, nenavadne vremenske spremembe te včasih ujamejo nepripravljene. Naše nepremočljive moške rokavice so idealna rešitev v vseh vremenskih pogojih. Zračen material te ne bo pregreval, ko pa zima pokaže zobe, bo merino volna prijetno grela prste. Vodoodporna membrana odbija vodo in pomaga da ostaneš suh, medtem ko hitro vpijajoč material prepreči, da tvoje dlani postanejo vlažne in lepljive znotraj rokavic.

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor