DOSTAVA NAROČIL – nemotena – vendar prilagojena razmeram!!!

Svetujemo, da zaradi nevarnosti okužbe s koronavirus in naraščanja števila potrjenih okužb izberete VARNO in DISKRETNO dostavo.

Pri Pošti Slovenije spremljajo vsa ustrezna poročila uradnih organov in pri izvajanju poštnih storitev upoštevajo vse priporočene ukrepe za zaščito ljudi – tako zaposlenih kot uporabnikov poštnih storitev.

Vse več potrošnikov se odloča za spletno nakupovanje, saj se tako izognejo neposrednemu stiku s prodajalcem. Na Pošti Slovenije se zavedajo pomena diskretnosti in varnosti, ki je v teh dneh še kako pereča tema.

Zato nam svetujejo, da za dostavno mesto izberemo eno izmed alternativnih dostavnih točk in se tako izognemo tudi neposrednemu stiku z dostavljavcem oziroma poskrbimo, da je dostava pošiljke uspešna. Alternativne dostavne točke nam zagotavljajo:

  • popolno diskretnost,
  • varnost,
  • enostavnost,
  • dostopnost 24/7,
  • hitrost,
  • obveščenost.

Predlagajo, da v trenutnih razmerah izberemo:

  • dostavo v PS Paketomat (24 lokacij po Sloveniji),
  • dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek, v lopo …).

Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava– moja izbira (poišči v GOOGLE PLAY) lahko tudi v zadnjem trenutku spremenimo lokacijo dostave paketa, ko je ta že na poti k nam.

Če želimo poslati pošiljko, pa svetujejo, da uporabimo spletno aplikacijo PS Pošlji paket, s katero paket za pošiljanje pripravimo kar doma ter ga oddamo v PS Paketomat ali na najbližjo poštno poslovalnico. V spletno aplikacijo vnesemo podatke o naslovniku, izberemo velikost paketa, pripravimo in natisnemo spremnico za pošiljanje ter jo namestimo na paket. Storitev plačamo s plačilno oz. kreditno kartico ali z Moneto.

 

V naši spletni trgovini sportna-oblacila.si smo začasno ukinili možnost plačila po povzetju in s tem vsaj delno prispevali k zmanjševanju širjenja koronavirus COVID-19. Predlagamo, da izberete eno izmed alternativnih možnosti plačila – plačilo s kreditno kartico, plačilo preko PAYPAL, plačilo preko MBILLS ali neposredno nakazilo na naš transakcijski račun.

Hkrati pa smo znižali strošek pošiljanja za polovico in sicer vse do 31.05.2020. Prav tako pa smo znižali znesek, nad katerim je dostava brezplačna in sicer iz 75 EUR na 55 EUR.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

 

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor