Nagradna igra – nagrada v vrednosti 75 EUR

Pripravljamo decembrsko nagradno igro v sodelovanju z osebnim trenerjem Kristianom Vrečičem, Optimum Workout. O njem si lahko preberete tukaj.

Ker cenimo zvestobo, ti pravila nagradne igre povemo že sedaj. Da se boš lahko pripravil, da ne boš zamudil. Nagrada je res privlačna. Predvsem pa bogata, v vrednosti 75 EUR.

Za nagrado dobiš darilni bon za nakup VIRUS športnih in kompresijskih oblačil v vrednosti 35 EUR ter svetovanje ali trening pri našem ambasadorju v vrednosti 40 EUR.

Nagradna igra bo potekala od srede 16.12.2020 od 18h pa do sobote 19.12.2020, do 12h. Tokrat nagradna igra poteka samo na FB profilu. Za dodatno možnost nagrade pa preveri objave tudi na FB profilu našega ambasadorja Kristiana Vrečiča.  Nagradna igra poteka namreč tudi na njegovem FB profilu. Izžrebali bomo namreč dva nagrajenca, ki bosta sodelovala v nagradni igri, bodisi na našem FB profilu @d2s.si ali na profilu našega ambasadorja @OptimumWorkout.

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Kako sodeluješ:

✔️1️⃣slediš FB profilu

✔️2️⃣stisneš lajk na objavi

✔️3️⃣deliš objavo med svoje prijatelje

✔️4️⃣označiš vsaj dva svoja prijatelja v komentar FB objave

⚠️Za dodatno možnost enako naredi še na FB profilu našega ambasadorja.

⚠️⚠️Če pa si želiš podvojiti možnosti, da te izžrebamo, pa moraš objaviti svojo najljubšo vajo ali trening na svojem profilu in nas in našega ambasadorja označiti na objavi. To pomeni, da bo tvoje ime v “boben” za žrebanje vpisano kar dvakrat.

Izžrebance bomo objavili do torka 22.12.2020 na naši in ambasadorjevi FB strani ter na naši spletni strani.

 

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor