MOJCA KOLIGAR – AMBASADORKA – aktualna državna prvakinja

Z največjim veseljem vam sporočamo, da smo se dogovorili z simpatično tekačico, ljubiteljico gora in narave, Mojco Koligar, kot našo VIRUS/DEXSHELL ambasadorko.

V kolikor se želite pričeti ukvarjati s tekom, predvsem trail oz gorskim tekom, je Mojca definitivno pravi vir informacij. Že samo njeni trenutni nazivi, aktualna državna in Balkanska prvakinja v gorskem teku, najboljša gorska tekačica 2019, nam povejo, da se na tek definitivno odlično spozna.

Mojca je sicer po izobrazbi uni. dipl. organizatorka dela, poleg gora in narave tudi velika ljubiteljica organizacije športno-rekreativnih projektov ter dogodkov. Narava in gore so njena velika ljubezen, učitelj in navdih.

Njen hobi so potovanja, obiski različnih delavnic na temo osebne rasti, podjetništva in naravnih oblik zdravljenja. Želja po samo izpopolnjevanju, osebni rasti, odkrivanje nečesa novega, izboljšanje njenih sposobnosti in pripravljenosti ter pridobivanje novih veščin so tisti motivacijski dejavniki, ki ji dajejo zagon v vsakdanjem življenju.

Sledi temu, da je človeški organizem ustvarjen za gibanje, potrebuje gibanje in deluje pravilno, če je v njegovem vsakdanjem življenju dovolj gibanja, ki prispeva k skladnemu razvoju duha in telesa vsakega posameznika. Osebno odgovornost za kvaliteto življenja in zdravja želi približati slehernemu posamezniku.

Zaveda se, da kar v življenje vložimo danes, se nam bo vrnilo že kmalu in tudi še čez dvajset, trideset  let.

Več o Mojci najdete tudi na njenem FB  oz IG profilu. Seveda pa ogromno informacij o njej in njenih projektih izveste tudi na njeni spletni strani https://www.run-a-way.si/

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor