KORONA AKCIJA 25% popust

KAJ PONUJAMO V KORONA AKCIJI?

Ponujamo vam možnost, da v času omejitev, ki jih imamo, pridobite več, kot ste upali.

V sodelovanju z osebnim trenerjem, Kristian Vrečič, Optimum Workout smo pripravili akcijo.

MOŠKA ŠPORTNA OBLAČILA FITNES VIRUSNa paket treninga, svetovanja o vadbi ali svetovanja o prehrani pod mentorstvom osebnega trenerja Kristian Vrečič (optimum-workout) ter hkratnem nakupu VIRUS športnih oblačil vam omogočimo 25% popust.

 

 

 

KAKO DO PUPUSTA?

Da slučajno ne ostanete brez 25% popusta sledite spodnjim korakom.

 1. Najprej izberete trening ali svetovanje o prehrani oz vadbi. Ponudbo najdete na koncu teh korakov na zelenem gumbu VADBA-SVETOVANJE
 2. Izbrano storitev (količina pomeni število ur) dodajte v košarico (če ne veste kaj izbrati, pokličite osebnega trenerja Kristian Vrečič, +386 41 385 003,
 3. če želite izkoristiti 25% popust obvezo izberite PAKET S POPUSTOM,
 4. nato se vrnete v trgovino, kjer izbirate VIRUS oblačilo. Če ste ženska, seveda gumb VIRUS TRGOVINA ŽENSKE ali za moške VIRUS TRGOVINA MOŠKI.
 5. Izbrano VIRUS športna oblačila dodajte v košarico,
 6. popust se bo obračunal na blagajni, ko bodo artikli dodani,
 7. Po potrditvi nakupa (potrditev pomeni tudi plačilo) naročenih storitev in izdelkov vam bomo na vaš e-naslov poslali kodo,
 8. s kodo, ki jo prejmete na e-naslov, se boste naročili na termin pri Kristianu Vrečič ter seveda dogovorili tudi lokacijo (ne pozabite na upoštevanje trenutnih zdravstvenih razmer).
 9. naročene izdelke pa vam pošljemo na vaš izbrani naslov s Pošta Slovenije;

V kolikor se vam pri kateremkoli koraku zalomi in ne veste kako naprej, pa nas seveda pokličite/pišite – kontakti na vrhu strani desno. 

Akcija velja do 31.05.2020. Popust ne velja na že znižane izdelke. Prav tako velja cena za svetovanje ali trening v Ljubljani. Druge lokacije so po dogovoru. Treningi, svetovanja so seveda možni ob upoštevanju aktualnih zdravstvenih razmer.

VIRUS TRGOVINA MOŠKI VIRUS TRGOVINA ŽENSKE VADBA-SVETOVANJE

Kdo je kristian vrečič?

Natančnost, profesionalnost in vztrajnost so ga v mladosti privedle do večkratnega državnega prvaka v karateju, pozneje pa skozi Fakulteto za šport in nato še do odličij v olimpijskem dvigovanju uteži.

S svojim znanjem zdaj že več let uspešno pomaga ljudem do uresničitev svojih ciljev in doseganje novih podvigov.  Zadovoljstvo strank je 100% zagotovljeno.

PRIDOBLJENE LICENCE

 • Profesor športne vzgoje
 • Trener olimpijskega dviganja uteži
 • Certificiran Trener fitnesa FZS
 • Mojster karateja 2. DAN
 • Capoeira (Aluno)
 • Rowing inštruktor
 • Flexi-Bar® master trener
 • Xco-trainer® master trener
 • Vaditelj atletike
 • Vaditelj plavanja

Več o njem si lahko preberete https://optimum-workout.si/kristian_vrecic/

NAMEN SVETOVANJA

Cilj osebnih treningov je varovanca v najkrajšem možnem času pripeljati do zastavljenih ciljev in pokazati nove poti do naslednjih izzivov. Vse od korekcije gibalnih sposobnosti do dviga kondicijske pripravljenosti ter posledično preobrazbe telesa in pridobitve nove samopodobe. Velik pomen na poti k uresničevanju ciljev in do kakovostnejšega življenja pa seveda predstavlja funkcionalnost telesa in motorični razvoj, ki ga nenehno pri treningu razvijamo.

Hkrati, pa je seveda poleg rednih treningov, preveriti tudi jedilnik. Samo s kombinacijo ustreznih treningov in pravilne prehrane lahko iz sebe naredite najboljše.

 

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor