HORNIT predstavil CLUG – najmanjše držalo na svetu

Najmanjše in najbolj preprosto držalo na svetu – CLUG

Poznan po svojem inovativnem pristopu k dizajniranju njihovih produktov, tako ni bilo presenečenje, ko je HORNIT kolesarjem predstavil rešitev za natrpane garaže in neprehodne hodnike v blokih. Hornit CLUG je, enostavno povedano, držalo za tvoje kolo. Pritrdiš na steno in prisloniš svoje kolo #CLUGanywhere. Ko želiš kolesariti, zelo enostavno samo potegneš kolo ven in se že pelješ. Izjemno enostavno in učinkovito shranjevanje tvojega kolesa.

Preprostost tega produkta se je začela pri pametni tehnologiji. Edinstvena polimerna plastika omogoča, da je Hornit CLUG tako močan, da tesno objame tvoje kolo, hkrati pa tako fleksibilen, da zelo enostavno pritisneš kolo nazaj v CLUG, ne da bi pri tem poškodoval tvoje kolo ali pa CLUG.

CLUGu so priloženi patentirani, made in US, Toggler, zelo zmogljivi stenski vložki, ki zagotavljajo, da CLUG ostane na steni in brez težav zdrži vso silo tvojega kolesa, tudi ob vsakodnevni uporabi. CLUG je narejen v treh velikostih, za praktično vse velikosti gum: Roadie (23-32mm), Hybrid (33-42mm) and MTB (43-62mm/1.8-2.5in).

Je tako lep, da je nameščen CLUG praktično neviden, če pa ga slučajno opazimo, pa je tako minimalističen, tako eleganten.

CLUG je bil prepoznan v svetu kot eden vodilnih rešitev za shranjevanje koles. Tako dober, da je dobil Eurobike nagrado, kot Oskar v internacionalni industriji koles in opreme. Bil je prepoznan tudi kot eden najboljših izdelkov GQ Magazine’s (https://www.gq.com/gallery/gift-guide-best-stuff-2014) .

Tudi embalaža je dosegla mednarodna priznanja. Dobili so International Design Excellence nagrado, New your City Design nagrado in Dieline nagrado, ki je dejansko prepoznal CLUG embalažo kot potrošniku najbolj prijazno embalažo širom po svetu.

Embalaža je narejena tako, da je namestitev zelo enostavna in kar se da brez težav. Zunanjost embalaže je porisana z dimenzijami gum, ki jim ustreza CLUG, in vam tako omogoča, da neposredno preverite, ali ste izbrali CLUG prave velikosti. V notranjosti embalaže, ko jo razgrnete, pa boste našli »šablono«, ki vam omogoča natančno določitev lukenj za namestitev CLUGa na steno, hkrati pa vam preostanek škatlice služi kot lovilec prahu med vrtanjem lukenj.

                                               

#ti_SI_VIRUS

Dodaj odgovor