Držalo za kolo clug?#CLUGajsvojekolo

Držalo za kolo CLUG je dobitnik EUROBIKE nagrade – najmanjši nosilec za kolo na svetu. Skupaj s tlemi elegantno shrani vaše kolo. Težko je verjeti, da nekaj tako majhnega deluje tako dobro, ampak deluje. CLUG nosilec za kolesa, ali bolje rečeno, stensko držalo za kolo.

Vse kar je potrebno narediti je prisloniti kolo k steni in ga CLUG-niti. CLUG je kot objem za vaše kolo.

CLUG je na voljo v treh velikostih, za vsako velikost kolesa (23mm – 62mm / 1″ – 2.5″). CLUG namestite v nekaj minutah. S priloženim vijaki ga pritrdite na steno in že imate vrhunsko držalo za kolo.

#CLUGajsvojekolo…kjerkoli!!!

#CLUGanywhere

Kako izberem svoje stensko držalo za kolo?

CLUG je bil narejen tako, da ustreza praktično vsaki velikosti gume. Stensko držalo za kolo CLUG se prodaja v treh velikostih – ta, ki ustreza cestnim kolesom oz specialkam, kjer je debelina gum med 23mm in 32mm (1″ – 1.25″), ta, ki ustreza mestnim kolesom oz city bike, kjer je debelina gum med 33mm in 42mm (1.3″ – 1.75″) in ta, ki ustreza mtb oz gorskim kolesom, kjer je guma debeline med 43mm in 62 mm (1.8″ – 2.5″).

Izberi spodaj velikost primerno za svoje kolo:

kako namestim svoj clug?

Je izjemno enostavno. Samo sledi navodilom, ki so na notranji strani škatlice. Navodila najdeš na spodnji povezavi. CLUG se namesti samo z dvema vijakoma, ki sta tudi priložena.

HORNIT PREDSTAVIL CLUG, NAJMANJŠE IN NAJBOLJ PREPROSTO DRŽALO ZA KOLESA NA SVETU

Poznan po svojem inovativnem pristopu k dizajniranju njihovih produktov, tako ni bilo presenečenje, ko je HORNIT kolesarjem predstavil rešitev za natrpane garaže in neprehodne hodnike v blokih. Hornit CLUG je, enostavno povedano, držalo za tvoje kolo. Pritrdiš na steno in prisloniš svoje kolo #CLUGanywhere. Ko želiš kolesariti, zelo enostavno samo potegneš kolo ven in se že pelješ. Izjemno enostavno in učinkovito shranjevanje tvojega kolesa.

Preprostost tega držala za kolo se je začela pri pametni tehnologiji. Edinstvena polimerna plastika omogoča, da je Hornit CLUG tako močan, da tesno objame tvoje kolo, hkrati pa tako fleksibilen, da zelo enostavno pritisneš kolo nazaj v CLUG, ne da bi pri tem poškodoval tvoje kolo ali pa CLUG.

CLUGu so priloženi patentirani, made in US, Toggler, zelo zmogljivi stenski vložki, ki zagotavljajo, da CLUG ostane na steni in brez težav zdrži vso silo tvojega kolesa, tudi ob vsakodnevni uporabi. Stensko držalo za kolo CLUG je narejeno v treh velikostih, za praktično vse velikosti gum: Roadie (23-32mm), Hybrid (33-42mm) and MTB (43-62mm/1.8-2.5in).

Je tako lep, da je nameščen CLUG praktično neviden, če pa ga slučajno opazimo, pa je tako minimalističen, tako eleganten.

CLUG je bil prepoznan v svetu kot eden vodilnih rešitev za shranjevanje koles. Tako dober, da je dobil Eurobike nagrado, kot Oskar v internacionalni industriji koles in opreme. Bil je prepoznan tudi kot eden najboljših izdelkov GQ Magazine’s (https://www.gq.com/gallery/gift-guide-best-stuff-2014) .

Tudi embalaža je dosegla mednarodna priznanja. Dobili so International Design Excellence nagrado, New your City Design nagrado in Dieline nagrado, ki je dejansko prepoznal CLUG embalažo kot potrošniku najbolj prijazno embalažo širom po svetu.

Embalaža je narejena tako, da je namestitev zelo enostavna in kar se da brez težav. Zunanjost embalaže je porisana z dimenzijami gum, ki jim ustreza CLUG, in vam tako omogoča, da neposredno preverite, ali ste izbrali CLUG prave velikosti. V notranjosti embalaže, ko jo razgrnete, pa boste našli »šablono«, ki vam omogoča natančno določitev lukenj za namestitev CLUGa na steno, hkrati pa vam preostanek škatlice služi kot lovilec prahu med vrtanjem lukenj.