O DEXSHELL NEPREMOČLJIVIH ROKAVICAH

ZAGRABI ŽIVLJENJE Z OBEMA ROKAMA

Rokavice so ključen del opreme za zunanje aktivnosti. Zagotavljajo toploto, nudijo potreben oprijem ter udobnost ob tvoji veliki pustolovščini. Če tvoje običajne bombažne rokavice ne dohajajo tempa tvojega življenjskega sloga je čas za nadgradnjo.

Dexshell ima odličen izbor nepremočljivih moških rokavic, oblikovanih z mislijo na zabavo in avanture, zato so idealne za vse zunanje aktivnosti, od ekstremnih do vsakdanjih. Kamorkoli greš, od ležernih sprehodov do preizkušanja mej z napornimi pohodi.

Pohodniki vedo, da je na njihovi poti do cilja pogosto potrebno plezanje, zato uporaba golih rok ni najbolj prijetna, sploh ko se temperature približajo ali spustijo pod ničlo! Dexshell moške rokavice ti s silikonskim premazom na dlaneh in prstih zagotovijo odličen oprijem, celo na bolj spolzkih terenih.

Oprijem je fantastičen tudi za kolesarje, ki pogosto preizkusijo vožnjo po zahtevnem off­-road terenu. Z 100% oprijemom krmila kolesa boš imel več kontrole in bolj vznemirljivo izkušnjo.

KAKRŠNO KOLI VREME ŽE BO

Vreme je pogosto nepredvidljivo, nenavadne vremenske spremembe te včasih ujamejo nepripravljene. Naše nepremočljive moške rokavice so idealna rešitev v vseh vremenskih pogojih. Zračen material te ne bo pregreval, ko pa zima pokaže zobe, bo merino volna prijetno grela prste. Vodoodporna membrana odbija vodo in pomaga da ostaneš suh, medtem ko hitro vpijajoč material prepreči, da tvoje dlani postanejo vlažne in lepljive znotraj rokavic.

100% vodoodporne, waterpoof in hkrati odlično dihajo

Široka izbira barv in velikosti, DEXSHELL rokavice.

Rokavice vas ščitijo tudi pred mrazom in vetrom.
Izjemno »samozavestne« rokavice za vse vremenske pogoje, narejene z patentirano PORELE® membrano – kot vodotesno pleten material za šport, dejavnosti na prostem ali kot delovne rokavice.

Dober oprijem v zimskih nepremočljivih rokavicah! Sliši se neverjetno, pa ni. Lahko smo kritični, ko smo bili prisotni na nekaj rekreativnih tekmovanjih (motokros, kolesarjenje, plezanje,…). Zmanjšanje tveganja izgube oprijema lahko rešite z DEXSHELL rokavicami, ustvarjajo odličen oprijem. Rokavice ohranjajo vaše roke tople in jih varujejo kolikor je to mogoče, za vas je le najboljše dovolj dobro.

Naj vas ne skrbi, DEXSHELL rokavice so tehnično napredne, zanesljive in so se dokazale kot nepogrešljiv pripomoček pri jahanju, ribarjenju, pohajkovanju, raziskovanju poleg seveda vseh športih. DEXSHELL rokavice so del oblačila, ki si ga bi moral privoščiti vsak, ki mu je kaj mar do njegove kože, da jo zaščiti pred vremenskimi vplivi, hkrati pa bo rokavice uporabljal kar nekaj let.

Kot vsi drugi DEXSHELL proizvodi, so tudi rokavice narejene iz PORELLE, vodoodporne in dihajoče membrane. Ta preprečuje vstopu vode skozi srednji sloj do vaše kože, a hkrati še vedno ponuja odlično propustnost vašega znoja ven. Namesto potenja v vaših rokavicah in iskanju ustrezne uporabe, lahko preprosto uživate v vaših izbranih DEXSHELL rokavicah.

Uživajte v lahkih in toplih oblačilih, hkrati imate odlično toplotno zaščito, toda brez naših DEXSHELL rokavic se boste počutili zmedeno.
Ni važno katero športno aktivnost opravljate, presenetljive DEXSHELL rokavice vas ne bodo nikoli razočarale. Dejstvo je, da ne bodo samo izboljšale vaše zmogljivosti ampak tudi vaše uživanje v vašem najljubšem športu. To pomeni, da mnogo moških in žensk nosi DEXSHELL izdelke po celem svetu, za vsakodnevno uporabo ali za delo, ne nujno samo za športne aktivnosti.

Stilske, zanesljive, trajnostne in garantirano nerazdružljive, ne preveč raztegljive… DEXSHELL rokavice boste našli v več barvah in dizajnih. Ni čudno, da je DEXSHELL vodilni na trgu v tem segmentu oblačil, kot so nepremočljive rokavice, nepremočljive nogavice in nepremočljive kape. DEXSHELL=WATERPOOF.

DEXSHELL waterproof nogavice in rokavice se prodajajo po celem svetu, izdelki, ki omogočajo ljudem početi njihove najljubše stvari ali delati v še tako nepredvidenih vremenskih pogojih.
Inovativen dizajn, rokam in planetu prijazne DEXSHELL rokavice.

DEXSHELL je vodilni na trgu ELEMENT REPELLENT rokavicah, nogavicah in kapah, predvsem zaradi uporabe naprednih tehnologij v proizvodnji. Naš edinstven pristop uporabe teh lastnosti tkanine je možen v čisto vsakem materialu, seveda pa je vse to plod znanstvenih raziskav. Pridobljeno znanje nam omogoča uporabo posebnih metod v materialih pri proizvodnji naših izdelkov, ampak vse z uporabo naravnih vlaken. To pomeni, da lahko uživate ob uporabi naših DEXSHELL nepremočljivih rokavic, hkrati pa veste, da so bili pri proizvodnji uporabljeni materiali prijazni do okolja.