O DEXSHELL NEPREMOČLJIVIH KAPAH

FUNKCIONALNA KAPA, NEPREMOČLJIVA, NE PREPUŠČA VETRA IN HKRATI DIHA

VODOODPORNA, PLETENA KAPA KOT DELOVNO OBLAČILO ALI ZA ZUNANJE AKTIVNOSTI

Med aktivnostmi na prostem se moraš počutiti samozavestno, prepričan da si videti modno osveščen ter da te kapa brani pred vsemi zunanjimi vremenskimi vplivi. Pletene kape Dexshell imajo obe lastnosti. Občutiš zračnost, udobje in toplote. Vodoodporne kape stila beanie, pletena kapa s cofom, kapa z ušesniki, kapa za kamuflažo, kapa za otroke z dvema cofoma… Dexshell lahko ponudi vse in še več.

KAPA ODPORNA NA VETER IN VODO ZA VSAKO AKTIVNOST

Tehnično napredna in zanesljiva tehnologija, ki so jo razvili pri Dexahellu. Njihova kapa ne potrebuje posebne nege, vendar zagotavljajo genialno zaščito, neodvisno od vremenskih pogojev. Ker je sestavljena samo iz prvovrstnih materialov, nudijo aktivno zaščito glave. Oh, in tudi izgledajo odlično! Moški in ženske izbirate med raznovrstnimi modeli in barvami, zadovoljni z nakupom »kape za življenje«, ki v trenutku postane nepogrešljiv del garderobe.

KAPA ZA VSE NAMENE, Z VISOKIMI TERMIČNIMI OCENAMI

Takole – ne kupujete samo nepremočljive kape, ki ne prepušča vetra – ampak zaradi trislojne izdelave s PORELLE® membrano tudi takšno, ki diha.

BEANIE – KLASIČEN DODATEK Z DEXSHELL PREOBRATOM

Kape stila beanie so nošene že leta, kot modni dodatek ali s funkcionalnim namenom. Pri Dexshellu so se odločili, da dajo tej kapi preobrazbo. Izboljšana kapa beanie ima inovativno tehnologijo in materiale zaradi katerih je:

  • nepropustna za vodo
  • nepropustna za veter
  • termična
  • diha

VSESTRANSKI DODATEK

Ker so kape beanie vzdržljive in opremljene z najnovejšo Dexshell tehnologijo jo lahko uporabiš za vrsto dejavnosti. Nosiš jo za tek, sprehajanje, pohodništvo, treking, igranje golfa, sprehajanje psa…Kakršen koli je tvoja aktivnost ali celo če sploh ne sportaš, kape beanie so udobne in tople.

Bi radi ujemajoč komplet? Preverite našo ponudbo rokavic in najdi par, ki se bo izvrstno ujemal s kapo. Zdaj si lahko varovan od glave do prstov na nogi.

kape za ženske

NEPREMOCLJIVA_KAPA

KAPE ZA ŽENSKE

Naveličana iskanja kompromisov med stilom in udobnostjo za sprehod, kolesarjenje in ostale aktivnosti na prostem?

Izbira med ostati suh ali izgledati privlačno je dokaj težka. Vendar ne z Dexshellovimi kapami, varovala te bo v najbolj neprijaznih vremenskih razmerah.

OSTANI AKTIVNA

Za lahki tek, sprehod ali nekaj popolnoma novega, Dexshellove kape, ki so nepremočljive in odporne na veter. Pa ne samo to, narejene so da dihajo, zato se ne boš pregrevala med vadbo.

VODILNA TEHNOLOGIJA

Kape se ponašajo s tehnologijo membrane Porelle da se počutiš toplo in udobno. Lahko si izbereš tudi kapo z visoko termalno stopnjo in notranjim delom iz toplega flisa, ki bo ščitila v najbolj ekstremnih vremenskih pogojih.

modne moške kape beanie, odporne na vodo in veter

MODNE MOŠKE KAPE BEANIE ODPORNE NA VODO IN VETER

Mogoče se ne boš strinjal s frazo »Ni slabega vremena – le slaba oblačila«. Toda vsak, ki je že prišel premočen domov po teku ali sprehodu ve, da so neprimerna oblačila za aktivnosti zunaj bedna.

Zato je pomembno, da imaš prava oblačila in uživaš v kateri koli zunanji vadbi že. Pri Dexshellu so oblikovali odlične nepremočljive beanie kape, ki ti bodo pomagale ostati suh in topel.

NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA IN STANDARDI

Nepremočljive kape so izdelane s pomočjo Porelle membrane. Inovativna rešitev pomaga tkanini v notranjosti kape ostati suha in zračna, tudi v največjem nalivu in hudem vetru.

Vsako pokrivalo je bilo posebej zasnovano z notranjostjo iz mikro flisa, ki pomaga preprečiti, da bi izgubil preveč toplote in te pustil premražene ter brez energije.

Dexshell kape beanie imajo visoko termalno stopnjo zato te ne presenetijo tudi najnižje temperature. Če te skrbi, da bi te spravljajo ob živce, ko bi ob vsakem premiku poslušal šumenje drgnjenja plasti med sabo, si lahko oddahneš. Poskrbeli so tudi za to.

Ne bodi nepripravljen, medtem ko uživaš v naravi, ne glede na vreme.