M2O TEHNOLOGIJA

M2O se loči in strastno išče svet, da bi vam prinesel najboljše v visoko zmogljivih športnih kompresijskih nogavicah.
 
Naši izdelki so polni inovacij in tehnologije, kar vam daje konkurenčnost.
 
Za nas “dobro” ni dovolj dobro!
 
Naša nagrajena ekipa si prizadeva, da je vsak izdelek funkcionalen in učinkovit …
za vse od resnih športnikov do predanih vikend bojevnikov. Materiali, ki jih pridobivamo in se nanje zanašamo, dokazujejo našo predanost vrhunskim atletskim zmogljivostim.
 
Vsakič, ko kolesar, tekač ali igralec ekipe natakne M2O kompresijske športne nogavice, ki so mu priče
neverjetno prileganja, podpora in kakovost, ki si jih prizadevamo zagotoviti na vseh straneh.
KUPI M2O KOMPRESIJSKE NOGAVICE

VIDEO PREDSTAVITEV

Zakaj uporabljati kompresijske nogavice

Obdobje okrevanja po treningu je takrat, ko naša telesa krepijo mišice in ustvarjajo »dobičke« (ali izgube glede na primer). Medtem ko je prehrana velik dejavnik okrevanja, dodajanje podpornih oblačil pomaga telesu izprazniti neželen odpadni »izdelek«, ki nastane med vadbo. Ta strategija pomaga olajšati simptome otekline, bolečine, nemirne noge in krče, če jih ne izkoreniniti.

Kompresija je enostavna, zamudna vadba, ki bi jo morali vsi uporabiti za izboljšanje naše splošne kondicije in izboljšanje rezultatov, ki jih želimo doseči.

Vključevanje športne in medicinske kompresije

Kompresija se že dolgo uporablja tako na področju medicine kot športa, da telesu omogoči več.

Ko znanstveniki preučujejo biomehanska gibanja in posledične fiziološke izboljšave, je jasno, da ima kompresija koristi za telesno zmogljivost in raven energije športnika.

Po uporabi dokazov in metod iz medicinskih raziskav in športnih študij na temo kompresije so lahko pri M2O naredili ciljne kompresijske nogavice za športno prizorišče.

Trenerski pogled: prednosti kompresijskih nogavic

Kot trener mnogim športnikom, ki jih treniramo, ob uporabi kompresijskih nogavic samo pridobivajo. Učinkovita uporaba zaradi kompresije lahko pomaga pri okrevanju in lahko komu prinese tudi fizične in psihične koristi med treningom.

Vsi se zavedamo prednosti kroženja kompresije, vendar je treba še veliko povedati v podporo nošenju teh oblačil med vadbo. Kompresija lahko pomaga olajšati simptome otekline, bolečine, nemirne noge in krče, če ne celo izničiti. Nekaterim športnikom daje samozavest, da napredujejo tako pri treningih kot tudi na tekmah.

Vsakemu športniku toplo priporočam, naj pri svojem treningu uporablja kompresijska oblačila, tako kompresijske kratke hlače kot kompresijske nogavice, zlasti vsem, ki niso “naravni tekač” ali se označijo za “bojevnika za vikend”. Morda boste zelo presenečeni nad izboljšanjem svojih rezultatov, ko dodate tehnologijo komprsije M2O kot del filozofije “vlak pametnejši, ne težji”.