M2O, Mountains to Ocean.

M2O ustvarja outdoor proizvode – kompresijske nogavice, ki postajajo vodilni na trgu v svojem segmentu in se prodajajo po vsem svetu. M2O kompresijske nogavice so narejene iz koži prijaznih materialov za doseganje vrhunskih rezultatov v športu.

M2O ekipa je usmerjena v osvajanje teka, plezanja, kolesarjenja, deskanja in ostale športe, vse od najvišjih vrhov sveta pa do deskanja na morju.

M2O ekipa je vedno v iskanju inovacij in novih izzivov. Ideje se začnejo pri: “Kaj če bi lahko..?” in razvoj se začne.

M2O ima sedež na Hills District of Sydney, Australia, usmerjeni h kupcem, saj želijo, da le ti dobijo največ za svoj denar.

O ustanovitvi

M2O je bil ustanovljen v 2016 s strani g. Trent Fitzgibins, enega prvotnih ustanoviteljev visoko nagrajenga JetBlack Cycling. Trent je 10 let razvijal in ustvarjal JetBlack kolesarske proizvode in postal distributer delov in opreme v 38 državah po svetu.

Trentove izkušnje v ustvarjanju produktov za športnike v 21-tem stoletju se širi v veliko število outdoor aktivnosti. Zadnje desetletje je vodil ekipo raziskovalcev, ki so premikali meje v ustvarjanju velikih svetovnih znamk. Trent in njigova ekipa so bili zaradi njihovega dela nagrajeni z več nagradami, tako poslovnimi kot nagradami za oblikovanje.

Trent je prodal svoj delež v JetBlack po več kot desetletju dela z atleti, kjer je ustvarja in oblikoval produkte, ki izboljšujejo dosežke v fitnessu in kolesarstvu.

Kot ustanovitelj M2O je Trentova vizija razvijati in ustvarjati produkte, ki bodo postavila njegovo podjetje nad konkurenco.

M2O ANTI CHAFING KREME

M2O KOMPRESIJSKE NOGAVICE